Sertifikat programa

iscp

Međunarodni sertifikat programa "Menadžer kao emocionalni kouč"

Kurs je priznat od strane ISCP, vodeće svetske profesionalne asocijacije za razvoj koučing psihologije.

Uslovi za dobijanje sertifikata

Po završetku programa učesnici će dobiti sertifikat „Manager as an emotional coach“, profesionalni sertifikat priznat od strane Internacional Society for Choaching Psychology. Uslov da se dobije sertifikat je učešće na 48-časovnoj obuci u cilju ovladavanja osnovnim znanjima i veštinama iz oblasti emocija i rada sa ljudima.

Osnovne informacije o programu

Psihološka znanja, naročito razumevanje emocija, su osnova za profesionalno bavljenje koučingom. Korisna su za sve koji planiraju da rade sa ljudima ili da unaprede sopstveno emocionalno zdravlje. Bazične tehnike su iz REBT-a (racionalno emotivno bihejvioralna terapija), ali i brojne druge tehnike koje pokrivaju široko polje problema u međuljudskim odnosima i timskom radu (tehnike asertivnosti, rad u stresnim uslovima, rešavanje konflikata, prevazilaženje treme u javnom nastupu i drugih).

Kome je program namenjen?

Kurs je namenjen HR profesionalcima, menadžerima, tim liderima, konsultantima, privatnicima i svim zainteresovanim za oblast razvoja emocionalnih kompetencija i koučing psihologiju.

Cilj kursa

Osnovni cilj kursa je razumevanje uticaja emocija i radne klime na performanse zaposlenih. Cilj je i stvaranje povoljnog emocionalnog okruženja kako bi se povećao stepen lične i poslovne efikasnosti.